Kunst Voorbij Grenzen

De Galatea Foundation geeft Nederlandse kunstenaars met een migratieverleden een platform om hun carrièreperspectieven te vergroten. 

Wij geloven dat kunst hen de mogelijkheid biedt te integreren in onze maatschappij en deze te verrijken. De ondersteuning vanuit de Galatea Foundation is erop gericht de kwaliteit van kunst in onze samenleving te bevorderen. 

De Galatea Foundation is opgericht door Jaap Versteegh en Joke van Veen. Zij willen met deze foundation hun liefde voor kunst delen met nieuwe Nederlanders die hier hun bestaan als kunstenaar willen opbouwen, zodat zij de kans krijgen om zich hier als kunstenaar te vestigen. Kunst verbindt en gaat voorbij grenzen.

De Foundation werkt samen met De Werkelijkheid, een divers kunstenaarscollectief van alle disciplines, uit de hele wereld hier neergestreken.

De Galatea Foundation is een Culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).
Mocht u onze stichting een warm hart toedragen, dan zijn donaties van harte welkom. Donateurs van culturele ANBI’s hebben een extra belastingvoordeel, omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt.
Rekeningnr: NL29 INGB 008923886
T.n.v. Stichting Galatea, Maarssen